onsdag den 12. november 2008

Kokoskylling i grøn karry med broccoli og bønnespirer

Mad! nr. 06/2008 side 75

Uden bønnespirer!
Nu er vi ikke de store fans af prefremstillede pulver-retter i det her hus. I denne ret skulle man bruge Knorr Mix Thai Cocounut Chicken Pan -  det smagte tilforladeligt. Jeg vil til enhver tid heller selv putte nogle krydderier på min kylling og hælde en dåse kokosmælk over. Jeg synes faktisk, at sådan noget pulver-mad her er det rene idioti. Det tager ikke to minutter længere at gøre det selv. Og man undgår alle E-numrene og tilsætningsstofferne og den uheldige bismag af smagsforstærker. 

Endnu engang blev jeg reddet på målstregen af GO-TAN Sambal Oelek. For på trods af en hel pose pulver-tingeling, så smagte retten faktisk ikke af meget - og slet ikke stærkt. Sambal Oelek er en af de ting vi ALTID har i huset!

n n n n n  (2 ud af 5)

Ingen kommentarer: