mandag den 17. november 2008

Overtro

Nu er sengen ankommet. I to pakker. Madras og tremmer står på mit arbejde. Dyner og sengetøj er vasket og ligger nu klar på hylden. 

I går var vi så hos Helle og Thomas i Herning og hente en brugt barnevogn og en brugt klapvogn. Vi var ovenud begejstrede. Barnevognen var små 12 år gammel - og så fin som ny. Det hele lignede noget der havde været i min moders varetægt. Vasket, pakket ind, pakket i poser. Så vi kunne slet ikke få armene ned. Vognene står nu lunt og godt i morbrors gode pulterkammer. 

For overtro er noget vi periodevis lider af. Og er der ikke noget med, at man ikke må have barnevognen hjemme før barnet er født? Og at man ikke må rede den lilles seng før babyen kommer hjem? Vi tager i hvert fald ingen chancer!

Nu ligger de nye dyner - nyvaskede sammen med Møffe-grisen fra søstrene Harbom og den fine fine ugletrøje Lisa mor har strikket.Det var rart at se den lille familie i Herning igen! Det er fantastisk når man kan mærke helt ind i knoglerne, hvorfor man holder af nogen. Det føltes ikke som om, det var lang tid siden vi havde set dem sidst. Og Kirstine er både smuk og klog. Og har gudskelov arvet en stor portion af sine forældres gode humor. Snart 12. Det er en god alder!

Ingen kommentarer: