søndag den 21. december 2008

4. søndag i advent


Traditionen tro var vi til adventskrans hos mine forældre i Hørning. Dorte er stor som et nissebjerg - men det forhindrede hende nu ikke i at kaste sig over frugt, småkager og konfekt. Hos os tænder vi et nyt lys hver søndag. Sådan har det altid været. Og ilden skal komme fra en tændstik fra den gamle tændstikæske med en pastaskrue klistret på og spraymalet med sølv. 


Mor har selv været i gang med nisselandskabet i år. Far var ikke sikker på at han kunne, når hænderne ind imellem ryster for meget

Det er virkelig ikke nemt at fotografere den uopdragne familie. Ingen af dem kan sidde stille eller holde bøtte i mere end 10 sekunder. Tror det er nemmere at fotografere lyd og RIGTIGE nisser!


Der var helt almindelig god gammeldags traditionsrig jul, med skæve ører uden for nissehuen, en masse godt til ganen, julepladEN og gavmild uddeling af nissekys.

Og så lidt drengestreger... Malthe havde lige været i gang med bedstemors nisselandskab og et par legomænd (coachet i skjul af farmand). Hold op mand - knægten spruttede af grin! Hvad der dog ikke foregår i hovedet på nutidens 5-årige! tsk tsk.Ingen kommentarer: