fredag den 16. januar 2009

Mere ventetid

Dorte og baby blev undersøgt. Den lille har det perfekt og står rigtig godt fast og meget langt nede. Så HUN er i hvert fald klar. 
Fruen har fået en stikpille til at modne livmodermunden (det lyder så sødt). Og vi er hjemme igen. Nu skal vi bare vente og se om det sætter fødslen igang. Ellers har vi en ny tid i morgen klokken 20.00.
Håber bare de to tøser styrer uden om X-factor. Det SKAL jeg altså se! ;-)

7 kommentarer:

Anita sagde ...

Åhh Vita og Dorte for faen, jeg har bare svigtet bloggen her i for mange dage og har dermed ikke fuldt en skid med i timen... men NU hamrer mit hjerte derud af i fuld galop!

Dorte, klem lige det hele sammen mellem kl. 20 og 21 for Vitas skyld.

Vita, se sådan på det, at kommer Krumme mellem kl. 20 og 21, så gør 'høn' det med fuld X-factor på. Det blir' en bette stjerne!

Rigtig god fornøjelse. Jeg vil tænke på Jer :-)

Berliner brosten sagde ...

Nu ved jeg ikke lige hvad det der x-faktor er for noget dims, men jeg er sikker på at "den bette", ja og "den store" nok skal greje den, så alle er lykkelige.
Det er FOR spændende at læse med herinde i øjeblikket. Skide være med at vores fjernsyn ikke virker! ;-)

Vita sagde ...

Anita og Berliner Brosten: tak for opmuntringerne.
Det ser sandelig ud til at jeg får både X-Factor (et udvælgelsesshow af værste skuffe med sang og musik) og kylling i karry i fred!

sanne sagde ...

uhaaa altså den spænding.. Mon i fik set x-factor???

Glæder mig til en update..

Olines sagde ...

Åh, hvor kan jeg nikke genkendende til den ventetid. Det er næsten ikke til, at holde ud! Jeg håber, at i er på den anden side og alle 3 har det godt?
De bedste tanker er sendt afsted til jer.

mortil9 sagde ...

Uf ja, det er da en spænding der vil noget at vide at der var gang i det hele i fredags... nu er dte tirsdag og jeg har tænkt på Jer lige siden jeg fandt vejen hertil forleden.... der er ikke noget som at få sit (første) barn - og går der længe førend du har tid til en lille hilsen og kort besked her på din blog, om hvordan det står til, så har du min fulde forståelse.... men jeg G L Æ D E R mig godt nok til at høre nærmere.......

Mokken sagde ...

Er der sket noget, hva? Hva, hva, hva?

:-)