lørdag den 31. januar 2009

Salmer

Der findes så utrolig mange smukke danske salmer. Er der nogen der kender en god cd, hvor nogle af dem findes på? Sunget med blid og kærlig stemme, tak.

Nu falmer skoven
Se nu stiger solen
Det er hvidt derude
osv...

11 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Jeg synes at huske, at mine forældre har en cd-samling, der hedder "den danske sang", indspillet af et kor. Tror det er DR´s pigekor, men hæng mig ikke op på det. Hvis du vil, så kan jeg lige få det berkæftet.

Vita sagde ...

Hej Lisbeth - det ville da være en udsøgt service, så ja tak.

Anonym sagde ...

Hej Vita,
Måske er det denne her, Lisbeth tænker på:

http://www.ficta.dk/Diskografi/BasFramesetDisko.html

-Og tillykke med jeres lille datter :)
God søndag fra Trine

Lisbeth sagde ...

Det var denne her jeg tænkte på

http://cdon.dk/musik/danmarks_radios_pigekor/den_danske_sang_er_e-386012

Pigekoret har lavet flere forskellige med bla. årstidens sange. Mon ikke du kan finde dem på biblioteket, eller via bibliotek.dk, så du kan finde det du søger ??

Vita sagde ...

Tak skal i have!
:-)

Jeg har også fundet ud af at både Anne Mette Elten og Anne Dorte Michelsen har indsunget salmer.

Må vist en tur på biblioteket!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Der er mange gode. Jeg har den med pigekoret og en med en dansk kvinde, som hedder Lene ??? et eller andet. Siig, maaske?

Vita sagde ...

Hej Tina: jeg skal vist prøve den med pigekoret.
Mon ikke det er Lene Siel?

Marina sagde ...

Mine børn elsker Eltens indspillinger som der er ret meget gang i, men jeg har på flere forstået at det ikke er rigtig god smag (jeg er mest intresseret i ordene så hvad ved jeg...). Ud over Eltens indspillinger har jeg også en del med andre danske kunstnere som jeg har købt enkeltvis i TDCs jævle dyre musik butik. ¨Jeg plejer at søge på titlen og så se hvad der er. Kor og jazz gider mine unger ikke, men I kan jo benytte jer af at I endnu kan overhøre eventuelle protester...

Vita sagde ...

Marina: Ordenen er nemlig rigtig vigtige. Jeg må prøve mig lidt frem. Jeg tror umiddelbart også jeg er mere til solist end til kor.
Men nu får vi se - det er et vinterprojekt ;-)

Mathilde sagde ...

Sankt Annæ pigekor har rigtig mange Cd'er med gode salmer og andre sange. De synger blidt og professionelt på hver af dem. Du kan købe deres cd'er i næsten alle cd butikker. Bare spørg efter en Cd fra "Sankt Annæ pigekor2

Vita sagde ...

Tak Mathilde
Det er altid dejligt at spørge ud i luften i Blogland. Der kommer altid gode og brugbare svar. Tak for dit som jeg straks vil undersøge nærmere.