mandag den 4. maj 2009

1. maj - med udfald

Altså den der 1. maj. Den gik ikke helt som forventet. Vi skulle lige i Bruuns for at ordne nogle ting før vi ville tage i Botanisk Have. 
Blandt andet skulle vi i H&M. 

Pffffffffffffffft. Hvordan pokker gør de der mødre? Det er jo fuldstændig umuligt at manøvrere en barnevogn rundt mellem stativer og mennesker. Det tog os fem minutter at komme 10 meter. 

Vi tog det med højt humør og elskebarnet er bare udstyret med en fantastisk tålmodighed. Så hun hyggede sig, mens hendes to alt for runde mødre kæmpede sig rundt i gangene mellem sommerhatte og lyserøde strømpebukser. Det er altså ikke helt nemt, når vi begge er udstyret med en bagdel størrelse malkeko.

Det var også nødvendigt, at begive os i slalom ned gennem det overfyldte strøg. Og da vi var på vej mod Bruuns igen for at hente bilen - så slap Dortes tålmodighed op. Der var ikke plads til flere indtryk. Vi ville bare hjem. 

Selv mig der jævnligt snakker om at flytte tilbage til Århus, faldt først ind i en normal hjerterytme, da jeg så Låsbys ligusterhække igen. Brede forladte kedelige fortove. Det er LIGE mig - især når jeg skal manøvrere en barnevogn!!!

Det var ærgerligt vi ikke nåede ind og råbe lidt politiske kampråb. Især fordi vi havde halve aftaler med en hel masse dejlige damer. Men Dortes fødselsdag faldt heldigt ud alligevel. Næste år skal vi bestemt lave noget mere festligt!

2 kommentarer:

Klidmosteren sagde ...

Ha ha, vi må danne en forening for os 'bredbagede' :-D

Vita sagde ...

Ak ak ak

Ja det er jo ikke noget ved at skulle følges af en vogn med et skilt der lyder: FORSIGTIG! BRED LAST!
Eller udstyres med beep-beeep-beep-signaler når vi bakker (ligesom lastbilerne)

Men hvis vi står sammen.... så er ALTING pr. definition lettere.

Og kvinder med former er da bare dejligere!