tirsdag den 30. juni 2009

Hun ligner i hvert fald...

sin mor!!!!!


På billedet: Dorte 5 måneder tilbage i 1968 og ErnaMarie 5 måneder 2009


Erna Marie update:
Griner rigtig meget. Af os. Eller af ingenting. Vi er ligeglade. Elsker når hun griner!!! Efter 5-måneders vaccinen er hun så til gengæld også begyndt at græde mere. Og med lyd! Hun har fundet sine tæer. Er rigtig god til at stå på strakte ben. Synes stadig det er in at lave pruttelyde og bobler. Har lige fundet ud af at det er fedt at sige da-da-da-da-da-da-da-da-da-da-da. Synes det er svært at sove når det er varmt. Er vild med Sifka (søsters hund) og sin moster. Har allerede fået mange flotte tegninger af fætter Malthe på 6. Den flotteste hænger over sengen. Der er en regnbue og et hus med en lillebitte dør og et lillebitte tagvindue. Hun er lige gået fra blestørrelse 3 til 4. Elsker at bade. Plaske plaske. Har fået et myggestik. Er det mest fantastiske menneske at vågne op sammen med!

6 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Kære Vita!

Jeg bliver så glad og rørt over din kærlighed til lille Erna Marie, det er præcis sådan forældre skal være! Hun er så dejlig at se på og sikke hun kan allerede - nyd hende - tiden går så stærk :-)

Knus
Birthe
- som også har svært ved at sove i varmen.......

Mokken sagde ...

Åååårrrhjjamanner, hvor hun ligner! Hvor vildt er dét lige!

De små ting er så store - med de små :-) Her brillerer Albertussen med selv at holde sin sutteflaske og rulle rundt på gulvet, når han vil fra A til B....storgrinende i øvrigt :)

Looooovely...

Vita sagde ...

Kære Birthe
Sådan skal forældre være.. og venner. :-D
Knus Vita

Vita sagde ...

Hej Mokke. Hvor dejligt at "høre" din røst!!! Men tænkte jo at intet nyt er godt nyt derovre i det svenske!
Er jo ind i mellem inde for at se om der ikke skulle være et nyt billede af Albert. en jeg væbner mig med tålmod.

Hvor er han god Albert. Så langt er Erna M ikke endnu. Men hold op hvor er hun skæg. Vi skrupgriner dagligt over hende.. og omvendt :-)

:-D

Mokken sagde ...

Hey Vita :-)

Hvis du har en e-mailadresse (doh! Hvem har ikke dét - men én, du vil gi' mig!), så kan jeg lige sende dig et link til Alberts blog, hvor der er masser af billeder og smarte features (well, det så være sig videoer, ikk!). Den er mere halv-privat end hel-offentlig; derfor hem-nemlighedskræmmeriet :o)

Send evt. mie@mokken.dk :-)

Vita sagde ...

Jeg er på veeeeeeeeej!