fredag den 11. september 2009

ÅMSKYYYYL!

Jeg har været væk! Igen. Og har ikke kommenteret eller svaret.  Hverken her eller der.
Jeg har været væk! Men på den fede måde.

Vi har fået lejlighed. 
Så farvel 1-værelses på 40 kvm og goddag 3-værelses på hele 65 kvm med egne have og æbletræ. 

Vi har allerede fået nøglen. Så vi flytter...engang. Vi har slet ikke haft tid til at lægge planer af nogen art. Men der bliver en liste så lang. 

Nå, men det er noget beton-gejl i to plan, hvor vi så skal bo i stueetagen. Der er køkken/alrum/stue, værelse, soveværelse, entre og bad. Overdækket terrasse og have med æbletræ. 

Og man må have et større husdyr (var der nogen der hørte lyden af kattepoter over billigt trægulv fra Starco???)

Det er i Hørning og 5 minutter fra bedsteforældrene. Der er ikke længere end at jeg ind imellem kan cykle på arbejde. Ellers går der både bus og tog. Skønt for en transportfobiker!!! Bilen skal Dorte jo have, når hun starter på job igen 6. december. 

Vi glæder os. Det er jo ikke fordi vi får meget mere plads. Men vi får vægge. Og rum. For det trænger vi til. Alle tre. 

Forelden morgen jeg stod op klokken 6 og skulle i bad, stod vores to store puder ude i brusekabinen. Jeg synes det var meget mærkeligt og gik ind for at vække Dorte og spurgte hvorfor. "Det var fordi jeg ikke kunne sove, så satte jeg mig derud for at læse"

Så mangler man ligesom lidt plads ikke???

Men det bliver hæsligt og slet ikke til at tænke på, at vi skal flytte fra søs og svoger og mine elskede nevøer og verdens smukkeste hund. For selvom det ikke er hver dag vi ser hinanden, så er det i hvert fald næsten hver dag. Og det er det tryggeste i verden, at vide at de er lige inde på den anden side af væggen.  

Og nu kan drengene jo ikke bare lige komme trissende ind til Onkel Dorte og Moster Missa. Og hvem skal nu holde søster med mælk, æg, smør og karry når hun ikke har nået at handle. Og hvad skal vi nu gøre når vi ikke hele tiden kan komme rendende og spørge søster om råd i forhold til Erna Marie?

Jeg er ikke helt sikker på det går :-)Skabe!!!! 

Lidt af den lille stue.

Bedstemor, Erna Marie, Dortes hoved og vores æbletræ
11 kommentarer:

Pernille sagde ...

hey, fedt! og lidt trist at skulle flytte væk fra nogen, men lækkert med plads og have... uj svært, men skabe og værelser? nice!

Lea sagde ...

Tillykke med den nye lejlighed! Når man må lave læsekrog i brusekabinen, så har man altså bare for lidt plads at slå sig løs på. :-)

Newyorkerbyheart sagde ...

Kære Vita!

Ih, hvor har jeg også savnet dig, har troligt været inde og kigge hver dag :-)
TILLYKKE med lejligheden og selvom det måske ikke er så meget mere plads i tal, så vil det helt sikkert kunne mærkes.....
Jeg kan godt forstå at det bliver hårdt for Jer at flytte, men tænk på glæden over at I har Jeres eget æbletræ, en lille have og at I kan få en KAT! :-)

Knus
Birthe

Anne/Undreland sagde ...

Åh, vægge og skabe og æbletræ! Det bliver da godt!
Jeg kan godt forstå det er vemodigt at flytte fra de søde mennesker på den anden side af væggen, men synes nu alligevel det lyder til, at I har noget godt i vente. Tillyke med det.

Mokken sagde ...

Teløg da :-) Det bliver sgusørmeda skønt for jer med lidt mere plads og albuerum til store og ikke mindst den mindste, hva!

Dejligt, dejligt, dejligt :-)

Randi Rehmeier sagde ...

Juhuu, æbletræ! Nu ved du vel godt, hvad det betyder? Saftpresser, nemlig. Du er nødt til at lave egen cider. 'Sekt aus Hörning'!

Lotten sagde ...

Vist kommer det til at gå!

Stort tillykke med den nye residens :-)

Vita sagde ...

Hej Mie: Du kan tro vi glæder os. Det bliver en svir. Hele 25 kvm mere ;-) Vi skal frådse skal vi.

Vita sagde ...

Randi: Hvor tyk skal man være for at kunne presse sine æbler selv, evt. samtidig med tv-kiggeri? Og derved undgå at skule investere i æblepresser???

Vita sagde ...

Lotte: ja. Det skal nok gå. Det er en stor mundfuld, så lige nu deler vi den op i mindre bidder :-D

Vita sagde ...

Pernille: Du er inde på det helt rigtige. Dilemmaer. Men gu bliver det fedt. Det sørger vi for!

Lea: Ja ikke? Men sødt hun var så betænksom at sætte sig derud og læse.

Birthe: Dorte glæder sig allerede så meget til at få kat. Så det varer nok ikke mange måneder før vi har en lille pelsklump :-)

Anne: jeps. Noget godt i vente. Det satser vi på. Æbler er der i hvert fald masser af. Det tager vi som et godt tegn.