tirsdag den 1. september 2009

Nervøs

Pyh - jeg er så nervøs jeg kunne knække mig på stedet. 

I dag er nemlig dagen, hvor jeg endelig skal på Gynækologisk på Skejby, for at få tjekket op på den PCOS-diagnose jeg fik i 1997. 

Dengang gik jeg i halve år uden at få menstruation. Blev henvist til gynækolog og fik besked om, at jeg havde en overproduktion af mandlige kønshormoner. Jeg blev behandlet med p-piler. 

Det har sådan set gået fint i mange mange år. Men de sidste 3-4 år har tingene udviklet sig til den dårlige side. Svær overvægt, skægvækst, ufattelig uren hud, mavekramper, blødninger der ikke vil stoppe, opkast om natten alt for tit, kvalme kvalme kvalme osv. 

Først for nylig er det gået op for mig, at mange af disse ting kan skyldes min PCO. Derfor bad jeg min læge om en henvisning til Skejby. For der har de specialister i netop min sygdom og jeg synes det ville være på sin plads, at blive tjekket efter 12 år!

De kan desuden henvise videre til både diætiser og hudspecialister med speciale i PCO.

Nu er jeg spændt. På det hele. Jeg hader hospitaler af et godt hjerte. Må hellere få noget i skrutten, så jeg ikke segner af bare skræk. Ikke at der er noget at være bange for. Sådan har jeg det bare med hospitaler. 

Hvis ikke gynækologisk kan gøre noget for mave-delen af mine lidelser - så vil min egen læge henvise mig til en mave/tarm specialist. 

Nåh - det var det morgenmad!
7 kommentarer:

Marina sagde ...

Søde dig. Jeg kan godt forstå at du er nervøs, men en eller anden form for klarhed eller det der ligner må give dig en masse energi. Jeg krydser alt hvad krydses må og sender læssevis af sensommerkram fra Fejø.

(Jeg håber ikke denne hilsnen bliver slugt af cyperspace, mine erfaringer er ikke ret gode her i Gok gokkelokke land)

Newyorkerbyheart sagde ...

Kære Vita!

Åh, jeg håber at de kan hjælpe dig, for det er jo så belastende og energi-sugende at have de sådan!
Jeg sender en masse gode og positive energier din vej og er spændt på at høre hvad de sagde til dig......

Knus
Birthe

Mokken sagde ...

Puha dog! Håber virkelig, at det slet ikke var slemt... - og at de har løsningen og guldkornene og alt det, man har brug for, når man ikke kører optimalt!

:-)

Anne/Undreland sagde ...

Og også en ordentlig krammer fra mig, selvom jeg er for sent på den. Håber det gik godt, at du ikke segnede mere end godt var, og at de kan hjælpe dig. Håber ALT det bedste!

Vita sagde ...

hej søde mennesker.
Tak for de positive tanker. Det hjælper altså altid!

Anonym sagde ...

Hej

hvis du ikke kender pco forum så kom ind og hils på :-) vi er mange med pco og der er masser af hjælp og støtte!

mvh
kvinde med pco

Vita sagde ...

Kære anonyme. Tak for tippet. Jeg vil da prøve at finde det der PCO-forum :-)