tirsdag den 9. februar 2010

Troldeunge -fastelavn

Mors troldeunge!!!
Hvad pokker gør man når ungen skal til sin første tøndeslagning og aldrig har været klædt ud før. Ideer er der jo nok af, men hvem har ikke prøvet at sætte en sjov hat på et 1-års barn, og to sekunder efter er den flået af.
Vi orkede ikke at skulle kæmpe med et kostume og en lille skrubbe der ville føle sig utilpas. Så vi gjorde det nemt for både hende og os selv.

Dorte lavede en hale af fåreskind, jeg tværede lidt øjenskygge i hovedet af tøsen og uglede hendes hår med håndsæbe og vupti.

Man skal bruge:
fåreskind (eller lav en dusk af garn), nylonstrømpe, pladevat, gamachebukser, sytråd, nål og saks. Halen sys sammen og sys bagpå et gamachebukserne.
Til håret brugte jeg bare alm håndsæbe.
Og til ansigtet to nuancer brun øjenskygge.

Nice and easy.


8 kommentarer:

Marina sagde ...

Hun er så skøn og I er nogle dejlige mødre der ikke lige med det samme skal have barnet i lyserøde flæser (det skal tidsnok komme tro mig). Jeg har lagt billeder og links ind på Faldera (Jeg tog to så man både kan se troldefjæs og hale).

Vita sagde ...

Tak Marian. Dejligt at få lov at være en del af din idébank. Synes det er herligt du gider bruge tid på at samle alle de sjove påfund.
Knus

Vita sagde ...

Marina... sgu da....

Lotten sagde ...

Skøn kreation! Jeg har også været i gang til niecen og nevøen - billeder kommer på bloggen en af dagene.
Nevøen er knapt to, så han får en superblød vaskebjørnedragt på med hætte, så han opdager nok dårligt, at han er klædt ud :-D Niecen er med sine 4½ år meget mere bevidst og har selv bestemt, at hun vil være Pocahontas.

Flo's Diner sagde ...

Hvor er det bare verdens nuttedeste (!) kostume. Godt gået.

Vita sagde ...

Hej Flo: nuttedeste !! Hehehehe. Var også rigtig godt tilfreds selv :-)

Clemme/Trine sagde ...

Åååhh hvor er hun skøn :) Super god idé :)

Vita sagde ...

Tak :-)
Det var i hvert fald nemt.
I år grubler vi stadig over om hun skal være prinsesse eller kat.