søndag den 29. august 2010

Middelalderfestival 2010

Aaaarj. De havde rykket rundt på boderne. Flyttet dem fra strøget. Så nu ligger de på pladsen foran rådhuset og på et stort område bagved. Som deltager gennem mange år, synes vi det var en selvfølge at vi blev lidt vrisne. De kunne da godt have ringet og spurgt...

Efter en snusetur hele vejen rundt, blev vi dog enige om at løsningen var udmærket. Det gav mere luft og var mere samlet. Men hvis vi skal være helt ærlige, så synes vi absolut det var mest autentisk, dengang det lå hele vejen ned ad strøget og rundt om Klosterkirken. Det var smukt!

Vi havde afleveret Skrubben hos moster Michelle og nevøerne. Så kunne vi gå i vores helt eget tempo. Vores mission var at æde os gennem Middelalderen. Det lykkedes meget godt. Vi var i hvert fald propmætte da vi kørte hjem... for at spise kylling i karry.

Vi takker for godt vejr og kommer selvfølgelig igen næste år. Måske med dragter...Hønsegård


Dorte prøver at pelse en sød bassethund ved navn Johannes


Årets bedste madoplevelse. Groft brød med krydderurtefyldt svinekam stegt over åben ild. Pesto og grov salat. Jeg havde glæde af hvidløgssmagen resten af dagen. BØVS!


Den glade runde munk


Træskærerbod


Hindbærsaft og æbletærte. (I lerkrus og på engangsservice af træ)


Groft brød, urtesalat, spinat og grillet kylling (på engangsservice af træ)


En høne.


Fruen i blændende sol og smuk kjole.


Trommegutterne i bryllupsoptoget. Brudeparret missede jeg. To flagkastere stillede sig foran mig og dækkede med to kæmpestore flag!

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Så VAR det jo jer, jeg så dernede lørdag formiddag!:-)
Ang. flytningen, så var det p.gr.a. nogle nye, stramme brandsikkerhedsmæssige regler...om alt går vel med at indgå kompromisser og få dispensationer (og hvis kommunen husker at søge i ordentlig tid!), skulle boderne være tilbage på Søndergade til næste år. For det var nu ikke helt det samme som det plejer at være. :-)

Vita sagde ...

Hej Lea. Næste gang du ser os, så kommer du lige og hilser på. Jeg ved jo ikke hvordan du ser ud :-)
Du har ret. Det var ikke helt det samme. Vi glæder os allerede til næste år!